Υπηρεσίες Ιντερνετ

 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιντερνετ σε όλους. Καλύπτουμε την κατοχύρωση ονόματος, φιλοξενία ιστοσελίδων και κατασκευή και συντήρηση Ιστοσελίδων. Εμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν την ολοκληρωμένη διαδικτυακή σας παρουσία και να σας ενημερώσουν και να ετοιμάσουν την καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση.

 

 

 

 

 

Κατοχύρωση Ονομάτων (Domain Name)

Το όνομα χώρου (domain name) είναι το όνομα της ιστοσελίδας σας στο internet. Τα domain names είναι μοναδικά και χαρακτηρίζουν την ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται. Θα αναζητήσουμε μαζί το όνομα που σας ενδιαφέρει, και προχωρήσουμε άμεσα σε κατοχύρωση του.
Τα domain names αποτελούνται από ένα πρόθεμα ( πχ. το όνομά σας , η επωνυμία της εταιρείας σας) , και μια κατάληξη (TLD). Η κατάληξη προσδιορίζει το αντικείμενο ενός website ή αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό. Για κάθε χώρα υπάρχει μια μοναδική τέτοια κατάληξη (πχ. .gr για την Ελλάδα, .de για την Γερμανία). Έτσι λοιπόν για παράδειγμα η κατάληξη .com, που χρησιμοποιείται διεθνώς, σχετίζεται κυρίως με εμπορικά domain names, οι δημοφιλείς καταλήξεις .net, .org, .biz, .info χρησιμοποιούνται από εταιρίες και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο, ενώ καταλήξεις όπως .gr προσδιορίζουν την γεωγραφική θέση του ονόματος και κατ'επέκταση του ιδιοκτήτη.

Το κόστος ξεκινάει απο 8 ευρώ ανα έτος.

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting). Η φιλοξενία των σελίδων σας στους servers που προσφέρουμε εμείς είναι ότι ποιοτικότερο και σύγχρονο μπορεί να προσφέρει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ σήμερα σε ανταγωνιστική τιμή. Web Hosting με υποστήριξη PHP και MySQL. Πακέτα φιλοξενίας από 1,10 €/μήνα. Εύκολα και γρήγορα σε λιγότερο από 24 ώρες!

 

 

 

 

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Εμπιστευτείτε την κατασκευή του site σας στα χέρια των ειδικών. Το τμήμα web design της εταιρείας μας είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την σχεδίαση και κατασκευή των ιστοσελίδων σας και την οργάνωση του site σας. Αφού σχεδιάσουμε και κατανοήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες της εταιρείας σας, προτείνουμε και υλοποιούμε την καλύτερη δυνατή λύση web design. Ομως επειδή οι γνώσεις μας γύρω απο το Ιντερνετ είναι ολοκληρωμένες λαμβάνουμε υπόψη μας και όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν και συγκροτούν την σωστή και αποδοτική παρουσίαση της εταιρείας σας. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε για σας είναι καλαίσθητες, αλλά και γρήγορα προσβάσιμες απο όλους, κυρίως όμως οι σελίδες που κατασκευάζουμε ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ , δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ με σκοπό την διαφοροποίηση της επιχείρησής σας στον σύγχρονο ανταγωνισμό.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς με τις νέες τεχνολογικές τάσεις.
Η πολιτική σχεδίασης που ακολουθούμε περιλαμβάνει την:

Υψηλή αισθητική και μοντέρνο σχεδιασμό
Ευκολία πλοήγησης και λειτουργικότητα σελίδων
Πρωτότυπο Web Design
Συμβατότητα με όλα τα προγράμματα πλοήγησης (browsers)
Tαχύτητα προβολής στο διαδίκτυο
Σχεδίαση ιστοσελίδων φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης
Δυνατότητα αναβάθμισης και επεκτασιμότητας
Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης από τον πελάτη
Καθημερινά στατιστικά στοιχεία μέσω της υπηρεσίας Web Hosting
Δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου

Επικοινωνήστε τώρα στο 2109211597